skip to Main Content

Het team

Het team van De Dierendokter Den Haag zet zich 100 procent in voor de gezondheid van uw huisdier. Dat betekent dat we niet alleen alles van dieren weten, maar onze kennis en vaardigheden ook continu updaten. We volgen cursussen, nascholing en doen aan intervisie. En als we iets tegenkomen dat we niet helemaal doorgronden, werken we nauw samen met specialisten.

Jelke Jan Smit – Dierenarts en eigenaar

Dierenarts worden was als kind al zijn droom. Hij doet zijn werk vol passie en ambitie, én vooral met heel veel plezier! Jelke Jan is geboren en getogen in Den Haag en sinds 2008 eigenaar van De Dierendokter. Verder is hij vaste arts op de Dierenambulance Den Haag en was bestuurslid van de Koninklijke Hondenbescherming.

Jelke Jan heeft tijdens zijn studie op hoog niveau gerugbyed en speelt deze pure sport nog regelmatig met een vriendenteam. Natuurlijk heeft hij een hond. Naar eigen zeggen is zijn Jack Russel Koosje de domste hond van Nederland, maar wel de allerliefste!

Marian Verhaar – Praktijk Manager

Marian studeerde af als paraveterinair in 2000 en is van vele markten thuis. Ze is niet zomaar een dierenartsassistent. Naast de opleiding tot paraveterinair, volgde ze in 2016/2017 de opleiding veterinair praktijkmanager. Ze is de praktijkmanager en weet veel van diervoeding. Verder is ze gespecialiseerd in het gedrag van huisdieren en adviseert u daar graag over. 

Naast het werken met dieren houdt ze ook van dansen en reizen. Ze woont in Voorburg met haar man, 2 kinderen en een bak vol vissen.

Suzette Franken – Assistente

Suzette studeerde af als paraveterinair in 2001. Sindsdien is ze actief in de praktijk en maakt sinds 2010 al deel uit van ons team. Samen met Marian en Thea is ze ooit begonnen te werken in een praktijk in Voorburg. Je kan gerust stellen dat ze inmiddels een meer dan ervaren assistente is geworden. Ze is de diabetes consulente en heeft veel kennis over voeding.

Suzette geniet van lezen en dansen. Ze woont in Leidschedam met haar man, 2 kinderen en 3 katten.

Gina Ebben – Assistente

Gina studeerde af in 2012 als paraveterinair. Direct na haar afstuderen is ze gaan werken in een praktijk in Rijswijk. Sinds 2015 maakt zij deel uit van ons team. Inmiddels heeft zij zich ruimschoots bewezen als een energieke en goede assistente. Lastige honden draait zij haar hand niet voor om en gelukkig reageren lastige honden ook altijd erg goed op haar. Gedrag van huisdieren is dan ook een van haar aandachtspunten evenals de tandheelkunde en daarin volgt zij dan ook regelmatig nascholingen.

Gina houdt is een fervent ‘bootcamper’ en houdt erg van reizen.

Thea Pompen – Assistente

Thea studeerde af als paraveterinair in 1997. In dat jaar begon ze met werken in een praktijk in Voorburg waar later zowel Marian als Suzette ook kwamen te werken.  Het toeval wil dus dat ze jaren later weer in dat zelfde team terecht kwam alleen nu bij De Dierendokter. Het ‘dreamteam’ is zo compleet en samen zorgen ze voor een gigantische hoeveelheid ervaring in de praktijk.

Ze sport maar liefst 5 x per week. Met name rennen en yoga zijn haar passie. Thea woont in hartje Den Haag met haar man, 4 kinderen en Kees de Duitse Dog van 70 kg.

Back To Top